Forskjell mellom versjoner av «Hansegata»

(Created page with "Korsvoll, bydel Nordre Aker, fra Tåsenveien til Korsvollbråtan. Navnet vedtatt 1959, har sammenheng med at området tidligere trolig ble eid av Edv. Hansen Stenholt og at de...")
 
 
Linje 1: Linje 1:
Korsvoll, bydel Nordre Aker, fra Tåsenveien til Korsvollbråtan. Navnet vedtatt 1959, har sammenheng med at området tidligere trolig ble eid av Edv. Hansen Stenholt og at det visstnok lenge bare bodde folk med navnet Hansen til veien. Smal grusvei, en del eldre hus gir et inntrykk av den gamle bebyggelsen på Korsvoll.
+
'''Hansegata''', [[Korsvoll (strøk)|Korsvoll]], [[Nordre Aker (bydel)|bydel Nordre Aker]], fra [[Tåsenveien]] til [[Korsvollbråtan]]. Navnet vedtatt 1959, har sammenheng med at området tidligere trolig ble eid av Edv. Hansen Stenholt og at det visstnok lenge bare bodde folk med navnet Hansen til veien. Smal grusvei, en del eldre hus gir et inntrykk av den gamle bebyggelsen på Korsvoll.
 +
[[Kategori:Gater]]
 +
[[Kategori:Bydel Nordre Aker]]

Nåværende revisjon fra 19. jul. 2018 kl. 12:02

Hansegata, Korsvoll, bydel Nordre Aker, fra Tåsenveien til Korsvollbråtan. Navnet vedtatt 1959, har sammenheng med at området tidligere trolig ble eid av Edv. Hansen Stenholt og at det visstnok lenge bare bodde folk med navnet Hansen til veien. Smal grusvei, en del eldre hus gir et inntrykk av den gamle bebyggelsen på Korsvoll.