Forskjell mellom versjoner av «Solvik Camping»

(Ny side: '''Solvik Camping''', bade- og campingplass på Malmøya, 62 plasser hvorav 57 er campingvogner og 5 hytter, anlagt i 1966. En plass er satt av til utleie på dag/uke-basis i periode…)
 
 
Linje 1: Linje 1:
'''Solvik Camping''', bade- og campingplass på [[Malmøya]], 62 plasser hvorav 57 er campingvogner og 5 hytter, anlagt i 1966. En plass er satt av til utleie på dag/uke-basis i perioden mai – september. For å leie plass, må du være medlem av ''Solviks Venner'', være registrert i folkeregisteret med bostedsadresse i Oslo, og ha en funksjonshemming som gjør det vanskelig å være på en ordinær campingplass (unntaket er ferieplassen, her kan personer med nesdsatt funksjonsevne fra hele landet leie). I tilknytning til campingplassen er det en kafé, Solvik kafé, hvor det serveres kaffe, vafler og middager.
+
'''Solvik Camping''', bade- og campingplass på [[Malmøya]] med 62 plasser hvorav 57 er campingvogner og 5 er hytter, anlagt i 1966. En plass er satt av til utleie på dag/uke-basis i perioden mai – september. For å leie plass, må man være medlem av ''Solviks Venner'', være registrert i folkeregisteret med bostedsadresse i Oslo, og ha en funksjonshemming som gjør det vanskelig å være på en ordinær campingplass (unntatt er ferieplassen, her kan personer med nesdsatt funksjonsevne fra hele landet leie). I tilknytning til campingplassen er det en kafé, «Solvik kafé», hvor det serveres kaffe, vafler og middager.
 
[[Kategori:Campingplasser]]
 
[[Kategori:Campingplasser]]

Nåværende revisjon fra 30. jan. 2019 kl. 12:11

Solvik Camping, bade- og campingplass på Malmøya med 62 plasser hvorav 57 er campingvogner og 5 er hytter, anlagt i 1966. En plass er satt av til utleie på dag/uke-basis i perioden mai – september. For å leie plass, må man være medlem av Solviks Venner, være registrert i folkeregisteret med bostedsadresse i Oslo, og ha en funksjonshemming som gjør det vanskelig å være på en ordinær campingplass (unntatt er ferieplassen, her kan personer med nesdsatt funksjonsevne fra hele landet leie). I tilknytning til campingplassen er det en kafé, «Solvik kafé», hvor det serveres kaffe, vafler og middager.