Forskjell mellom versjoner av «Veitvetparken»

Linje 1: Linje 1:
'''Veitvetparken''', parkområde i [[Grorud (bydel)|Bydel Grorud]], sør for [[Veitvet (strøk)|Veitvet-bebygglsen]], langs gangveien som går mellom [[Veitvet skole]], forbi Linderud-banen over T-banen og frem til [[Lunden (vei)|Lunden]]. Parken har lekearealer, en scene og en rekke av skulpturene gitt av Olav Selvaag til [[Veitvet Senter]]. Parken gir mulighet for grilling, sandvolleyball og tennis. Vinterstid er det skøytebane med gratis utlån av skøyter. Det er mulig å leie Veitvet kulturhus som er tilknyttet parken.
+
'''Veitvetparken''', parkområde i [[Bjerke (bydel)|Bydel Bjerke]], sør for [[Veitvet (strøk)|Veitvet-bebygglsen]], langs gangveien som går mellom [[Veitvet skole]], forbi Linderud-banen over T-banen og frem til [[Lunden (vei)|Lunden]]. Parken, som ble oppgradert som en del av Groruddalssatsningen, har lekearealer, en scene og en rekke av skulpturene gitt av Olav Selvaag til [[Veitvet Senter]]. Parken gir mulighet for grilling, sandvolleyball og tennis. Vinterstid er det skøytebane med gratis utlån av skøyter. Det er mulig å leie Veitvet kulturhus som er tilknyttet parken.
 +
[[Kategori:Bydel Bjerke]]
 +
[[Kategori:Parker]]

Revisjonen fra 10. jan. 2020 kl. 13:49

Veitvetparken, parkområde i Bydel Bjerke, sør for Veitvet-bebygglsen, langs gangveien som går mellom Veitvet skole, forbi Linderud-banen over T-banen og frem til Lunden. Parken, som ble oppgradert som en del av Groruddalssatsningen, har lekearealer, en scene og en rekke av skulpturene gitt av Olav Selvaag til Veitvet Senter. Parken gir mulighet for grilling, sandvolleyball og tennis. Vinterstid er det skøytebane med gratis utlån av skøyter. Det er mulig å leie Veitvet kulturhus som er tilknyttet parken.